31 Ekim 2009 Cumartesi

1 kasim pazar 10.00 / Kolpa @ CnnTürk

Bu pazar Cnn Türk'de Çınar Oskay ve Ayşegül Savur'un sunduğu "cumartesi-pazar" isimli kültür sanat programına canlı yayın konuğu olacağız. Cumartesi gecesi JollyJoker Balans'a gelip içip eğlenecek arkadaşların sabah uyanip bu programı izleyemeyeceği kesin ama biz gece JollyJoker Balans'ta 03.45 gibi sahneden indikten sonra 08.00'de yola çıkıp saat 10.00 gibi yayina gireceğiz : ) bakalim nasil olacak..



ayrıca bugün (31 ekim 2009 cumartesi)
13.30-14.30 arasi / Cem Tv'de (www.cemtv.com.tr)
16.00-18.00 arasi / Rock Fm'de (www.rockfm.com.tr) canli yayin konuğuyuz,
dinleyiniz, izleyiniz

29 Ekim 2009 Perşembe

yeni video: "Koşa Koşa"

bu aralar herkesler ozellikle facebook'a çok alıştı,
biz de blogumuza bir çekicilik katmak icin yeni video klibimiz "koşa koşa"nın muzik kanallari, facebook, myspace'den önce blogumuza konulmasına karar verdik..

boxVideo tarafından Deniz Özgün, Begüm Yetiş ve Barış Gürsel yönetmenliğinde çekilen video klip bir kaç gün içerisinde müzik kanallarında da yayınlanmaya başlıyor:

TAM EKRAN yapıp izleyiniz
videonun altina yorumlarınızı ekleyebilirsiniz : )

Kolpa @ Sabanci Uni / 20ekim09

Bu sene Bogazici ve Koc Universitesinden sonra Sabanci Universite'sinin de sezon açılış konserinde sahnedeydik. 20 ekim gecesi Sabanci Universitesi eski kapali spor salonunda gercekleşen ve özellikle yeni ogrencilerin kaynaşması hedeflenen konseri 1500 öğrenci izledi.

kulisten ve konserden fotograflar:









mtv tr ema party! / 11ekim09

bir gazla blog açıp 1 ay ara verdikten sonra tekrar merhaba..

11 ekim cuma gecesi, Maslak Venue'de MTV'nin EMA Türkiye adayının belirleneceği özel bir organizasyon yapıldı. Albümümüzde bir düeti de bulunan sevgili arkadaşımız Esin Iris de bu gecede MTV Türkiye'nin desteklediği genç isimlerden birisi olarak sahne aldı. Biz de boXvideo ekibi ve Gökçe'yle birlikte Esin'i izlemek için Maslak Venue'deydik...

işte fotograflar: